Radulović: Pokušaćemo da iznenadimo favorizovanog protivnika

Odbojkaši Budućnosti od 19 sati, u dvorani Univerzitetskog sportskog centra, dočekuju slovačku Njitru, u prvom meču 1/16 finala Čelendž kupa
654 pregleda 0 komentar(a)
Odbojkaši Budućnosti
Odbojkaši Budućnosti

Nakon Budve i Luke Bar, danas će na teren i odbojkaši Budućnost Bemaxa.

Izabranici Balše Radulovića, od 19 sati, u dvorani Univerzitetskog sportskog centra, dočekuju slovačku Njitru, u prvom meču 1/16 finala Čelendž kupa.

"Pokušavali smo na više načina da dođemo do nekog video materijala kako bismo se na pravi način pripremili. Međutim, nismo uspjeli ništa da dobijemo. To svakako ne umanjuje našu želju i vjeru da ovaj dvomeč možemo odigrati na kvalitetnom nivou i pokušati da iznenadimo favorizovanog protivnika", rekao je Radulović za "Vijesti".

Njitra, tim bez stranaca, prošle sezone je bio treći u prvenstvu. Trenutno je petoplasirani u svojoj ligi.

Njitra je dva puta bila šampion (2016, 2017) i jednom vicešampion (2018).

"Mislim da je najveća prednost Njitre u kvalitetu lige i broju utakmica koje su odigrali u prvom dijelu šampionata. Sa druge strane, mi smo prvi dio završili još prije dvadesetak dana i zahvaljujući razumijevanju kolega iz Bijelog Polja i Budve uspjeli smo da odigramo par prijateljskih mečeva. To je nešto što je našoj mladoj ekipi najpotrebnije kako bi sazrijevali što brže ali šta je tu je. Vjerujem da će nas pravi ljubitelji odbojke sa zadovoljstvom podržati, a mi ćemo pokušati da im se odužimo velikom energijom i što kvalitetnijom partijom", zaključio je Radulović.

Revanš meč je 18.decembra u Slovačkoj.

Bonus video: