Zašto nervoza, zašto stres: Kapiten Ćaćić se pita šta se dogodilo sa timom, ali vjeruje da nije sve gotovo

"Crveni" su poveli 1:0, a na kraju izgubili 3:1
4081 pregleda 1 komentar(a)
Ćaćić na smeču, Foto: CEV
Ćaćić na smeču, Foto: CEV
Ažurirano: 16.09.2019. 20:43h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Da li je Crna Gora nakon prvog seta pomislila da će lako do pobjede, ili je, pak, Ukrajina proigrala, bilo je pitanje za kapitena Vojina Ćaćića.

"Oni su definitivno počeli da igraju. Međutim, potpuno bespotrebna nervoza se uvukla u nas. Ne znam razlog, to ćemo tek da analiziramo. Da vidimo zašto se to dešava, zbog čega, ko to pravi nervozne situacije, unosi stres", rekao je kapiten, ne nadoveći na koga misli, i nastavio:

"Međutim, ključno je i da se ekipa Ukrajine stvarno razigrala. Imali su vrhunske servere, primali su naše servise, jednostavno nismo našli odgovor i rezultat je takav kakav jeste. Okrećemo se Poljskoj. Nije sve gotovo, i dalje se nadamo, meč protiv Češke će biti bitan, tako da ne treba spustiti glave, treba ostati pozitivan i dočekati taj meč sa Češkom u najboljem mogućem raspoloženju", dodao je Ćaćić.

"Crveni" su poveli 1:0, a na kraju izgubili 3:1.

Na pitanje da li je ponovo jedan server rivala, kao protiv Holandije, Ćaćić je odgovorio:

"To je taj pad koncentracije. Nervoza, opet kažem. Dešavalo nam se protiv Holandije isto to. Kao da nas neko isključi i gledamo šta protivnik radi. Poeni prolaze. Ali, nema šta, okrećemo se novoj utakmici. Bespotrebno je pričati o tome što je prošlo.

Kapiten "crvenih" naglašava da ekipa nije pod pritiskom.

"Pritiska nema i nije ga bilo. Mi ne razmišljamo o tome šta možemo, kako možemo. Došli smo ovdje kao potpuni autsajderi, da uživamo, da igramo našu igru. Ne mogu da tražim razlog loše igre u pritisku. To sigurno nije“", zaključio je Ćaćić.

Bonus video: