Povratak Lamparda na "Stamford bridž"

Srećan sam što se vraćam na Stamford Bridž, naravno, ali fokusiraću se striktno na posao
74 pregleda 0 komentar(a)
Frenk Lampard, Foto: S.P.
Frenk Lampard, Foto: S.P.
Ažurirano: 31.10.2018. 17:31h

Čelzi u osmini finala Liga kupa večeras dočekuje na "Stamford bridžu" Derbi Kaunti koji sa klupe predvodi nekadašnji igrač "plavaca" Frenk Lampard. Lampard je igrao za Čelzi u periodu 2001-2014, a ovo mu je prvi put da se u ulozi trenera suprotstavlja klubu u kojem je stekao slavu.

Očekuje se topla dobrodošlica za ikonu kluba a on je o trenerskim ambicijama i mogućnosti dolaska na klupu Čelzija izjavio:

"Ako pričamo o ciljevima, želim da treniram vrhunske timove i mislim da svako to želi. Ali ne bi bilo pametno da požurim, ovo je tek početak avanture kao trenera. Volim Derbi, navijače, igrače, ovo je nevjerovatan klub sa velikom istorijom. Moji dalji koraci u karijeri će zavisiti od toga kako se ovdje pokažem."

"Nisam sanjar, idem korak po korak i želim da budem uspješan ovdje. Srećan sam što se vraćam na "Stamford bridž", naravno, ali fokusiraću se striktno na posao", zaključio je nekadašnji engleski reprezentativac.

Derbi je u prethodnom kolu Liga kupa eliminisao Mančester Junajted, a u Čempionšipu dijeli peto mjesto sa VBA i kasni za vodećim Šefild junajtedom četiri boda.

Bonus video: