Miloš Vujović: Ponosan sam na ekipu

"Ponosan sam na tim. Teško smo počeli pripreme, imali smo problema - kako sa igračima, tako i sa trenerom. Bila je velika konfuzija. Međutim, smogli smo snage, pokazali veliki karakter, pobijedili tri moćne reprezentacije..."

4977 pregleda 3 komentar(a)
Miloš Vujović, Foto: Reuters
Miloš Vujović, Foto: Reuters

Miloš Vujović danas je odigrao još jedan sjajan meč - lijevo krilo postiglo je 11 pogodaka protiv Islanda i bio jedini raspoložen igru na meču.

U jednom momenu, u želji da dođe do lopte Vujović je preskočio reklame i završio van terena.

"Ova energija, koju sam imao je reper kako svaki igrač treba da se bori za svoju državu. Nije bitno ako treba da se skoči van terena, da se skoči u reklame - bitno je dati sve od sebe, kako bi naš narod bio ponosan i srećan", rekao je Vujović poslije utakmice sa Islanđanima.

Vujović je danas promašio samo dva šuta.

"Tokom utakmice ne razmišljam o procentima. U glavi mi se samo vrti da lopta mora ući u gol. Izgarao sam da napravimo dobar rezultat, da ispoštujemo narod. Ponosan sam na sve - nadam se da su i oni ponosni na nas."

Crna Gora je na šampionatu pobijedila Sjevernu Makedoniju, Sloveniju i Hrvatsku...

"Ponosan sam na tim. Teško smo počeli pripreme, imali smo problema - kako sa igračima, tako i sa trenerom. Bila je velika konfuzija. Međutim, smogli smo snage, pokazali veliki karakter, pobijedili tri moćne reprezentacije...Island je pokazao da je odlična ekipa, ide na medalju", rekao je Vujović.

Bonus video: