Abramović: Odbrana zakazala, ali su se momci lavovski borili

"Da mi je neko rekao prije utakmice da ćemo dobiti tri razlike, ja bih to objeručke prihvatio, s obzirom na situaciju u klubu", rekao je trener Lovćena
176 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Abramović, Foto: Zoran Đurić
Zoran Abramović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 29.11.2013. 23:05h

Zbog crvenog kartona protiv Metalurga, Zoran Abramović nije mogao na terenu da vodi Lovćen protiv Partizana, ali je sa tribina tokom svih 60 minuta dijeli savjete igračima.

“Znali smo da će biti teško, iz razloga što nam je ovo šesta utakmica u 15 dana. Igrali smo, bukvalno, svaki drugi-treći dan, a fali nam igrača sa klupe za veću rotaciju, jer se radi uglavnom o mlađim igračima, što nas je dosta koštalo u ovoj utakmici. Čestitam Partizanu na odličnoj partiji, oni iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje, imaju mladu i poletnu utakmicu koja igra brz rukomet, što nama predstavlja problem”, rekao je Abramović nakon meča.

Trener Cetinjana nije bio zadovoljan defanzivom.

“Nismo odigrali odbranu na nivou prethodne dvije utakmice, nismo imali ni podršku golmana, zbog čega smo došli u situaciju da strijepimo u rezultat. Ali, da mi je neko rekao prije utakmice da ćemo dobiti tri razlike, ja bih to objeručke prihvatio, s obzirom na situaciju u klubu. Ova pobjeda nam je zamajac za dalje, sada smo na šestom mjestu, na bod od petog mjesta, imamo dosta utakmica do kraja da igramo kući. Čestitam mojim momcima, lavovski su se borili i izdržali”, dodao je Abramović.

Trener Partizana Aleksandar Brković čestitao je Lovćenu na “apsolutno zasluženoj pobjedi”.

“Borili smo se koliko smo mogli u ovom momentu. Falilo nam je igrača u rotaciji, podrška sa klupe, zbog čega nismo uspjeli da izdržimo do kraja, iako smo igrali vrlo dobro. Ja sam zadovoljan igrom, hvala navijačima na podršci”, rekao je Brković.

Bonus video: