Bošković: U polufinalu igramo protiv naših

"Sve nam je jedno ko je protivnik, mi idemo na najviše, a Crna Gora, pa igramo protiv naših", kazao je Bošković.
50 komentar(a)
Bošković, Foto: Beta/AP
Bošković, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.12.2012. 21:18h

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković rekao je nakon večerašnje pobjede nad Francuskom (18:17) i plasmana u polufinale Evropskog prvenstva da mirno čeka sljedeću utakmicu protiv Crne Gore.

"Francuska je jedna od najboljih ekipa, srećan sam i zadovoljan što smo napravili ovakav uspjeh, odigrali smo dobru utakmicu. Sada nam ostaje da se spremimo za polufinale i mirno dočekamo utakmicu", rekao je Bošković na konferenciji za medije.

Crna Gora i Srbija sastaju se u subotu.

"Sve nam je jedno ko je protivnik, mi idemo na najviše, a Crna Gora, pa igramo protiv naših", kazao je Bošković.

Bek reprezentacije Srbije Jelena Erić rekla je da je ponosna što je dio tima.

"Ponosna sam što sam dio tima i hvala svima koji su nas bodrili u Areni. Prvo poluvrijeme je počelo baš kako smo željeli i kako smo se dogovorili. Primili smo šest golova za 30 minuta, što je sjajno. Imali smo i mali pad, bilo je prilično napeto, ali borbenošću i agresivnošću koju imamo, možemo sve da nadoknadimo i dozvolimo momente koji škripe", rekla je Jelena Erić.

Selektor Francuske Olivije Krumbholc rekao je da je veoma razočaran zbog poraza.

"Čestitam reprezentaciji Srbije, a mi smo veoma razočarani. Imali smo dva velika problema tokom utakmice, problem da postignemo gol i nismo brzo prenosili loptu kao u prethodnim mečevima. Bili smo prespori u kontranapadima", rekao je Krumbholc.

Bonus video: