Budućnost bolja od Lokomotive

Šansu protiv Hrvatica je najbolje iskoristila Kamila Dalbi, koja je postigla 13 golova. Još samo kada bi tako „opustila” ruku i u Ligi šampiona...
71 pregleda 1 komentar(a)
Kamila Dalbi, Foto: Luka Zeković
Kamila Dalbi, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.02.2014. 20:49h

Činjenica da su bodovi unaprijed bili upisani uticala je na rukometašice Budućnosti, koje su igrale onoliko koliko im je potrebno da savladaju Lokomotivu.

Zagrepčanke su se dugo držale i u 47. minutu posljednji put prišle na minus jedan (19:18). Podgoričanke su tada pojačale tempo, brzo stigle do plus pet (25:20) i mirno privele utakmicu kraju.

"Žao mi je što je Lokomotiva igrala odbranu 5-1, zbog čega nismo mogli da uvježbavamo taktiku za Larvik. Odnos nije bio adekvatan, ali želja nam je bila da sačuvamo rovite djevojke, a da priliku dobiju one koje nisu imale značajniju minutažu u Ligi šampiona".

"Okrećemo se Larviku, a vjerovatno je taj duel bio u glavama djevojaka", rekao je Dragan Adžić, koji zbog povrede nije mogao da računa na Draganu Cvijić, a odmorio je Klaru Voltering.

Šansu protiv Hrvatica je najbolje iskoristila Kamila Dalbi, koja je postigla 13 golova. Još samo kada bi tako „opustila” ruku i u Ligi šampiona...

Budućnost - Lokomotiva 28:24 (15:14)

Podgorica - Dvorana „Morača”. Gledalaca: 300. Sudije: Vujačić i Kaluđerović (Crna Gora). Sedmerci: Budućnost 8 (7), Lokomotiva 2 (1). Isključenja: Budućnost 2, Lokomotiva 4 minuta.

Budućnost: Voltering, M. Vukčević, Žderić, Petrović, Neagu 2 (1), O. Vukčević, Nikitina 2 (1), Božović, Gjorgijevska, Dalbi 13 (4), Ježić 2, Mehmedović 3, Pavićević 2, Bizdra 2, Knežević 1, Lazović 1.

Lokomotiva: Razum, Jelčić, Smiljanić, Grubišić 4, Božović 3 (1), Oštrijaš, Krsnik 1, Gaće 1, Debelić 2, Kožnjak 4, Rajović, Benko, Milanović-Litre, Bašić 8 (1), Milić 1, Bukovina.

Bonus video: