Budućnost danas i sjutra u Koprivnici

Za danas je zakazan duel sa Krimom, a za sjutra sa Vardarom. Oba meča počinju u 16 časova.
54 pregleda 0 komentar(a)
ŽRK Budućnost, Foto: Filip Roganović
ŽRK Budućnost, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 25.03.2017. 11:58h

Rukometašice Budućnosti će danas i sjutra igrati drugi turnir Regionalne lige. „Plave” će u Koprivnici ovog vikenda i narednog u Ljubljani odigrati četiri meča, koja će im poslužiti kao priprema za četvrtfinale Lige šampiona protiv Larvika (9. i 15. aprila).

"Turnir dolazi u pravom trenutku i biće dobra provjera nakon što smo prošle sezone imali dugu pauzu uoči četvrtfinala, a naročito uoči finalnog turnira i okršaja protiv Đera u polufinalu. Prvi turnir koji je odigran u Podgorici je opravdao očekivanja svih timova i vjerujem će i predstojeća dva turnira dobro doći svim učesnicima. Nama su potrebni ovi mečevi da ponovo dostignemo takmičarsku formu u kojoj smo bili uoči EHF sedmice. Na put je krenulo 16 igračica, a nema Milene Raičević, Biljane Novović, Darli Zokebi de Paule i Đurđine Malović, dok se Suzana Lazović pridružila timu nakon što je prošle sedmice radila sa ostatkom tima u reprezentaciji i vjerovatno će biti spremna za turnir u Ljubljani", rekao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Za danas je zakazan duel sa Krimom, a za sjutra sa Vardarom. Oba meča počinju u 16 časova.

"Boravak u Hrvatskoj i Sloveniji, kao i zajednički treninzi protiv Krima će dobro doći da se spremimo za najvažnije mečeve u sezoni. Vjerujem da ćemo poslije deset dana i četiri duela, kao i zajedničkih treninga protiv Krima biti spremni za okršaje protiv Larvika koji ima najiskusniji tim u Ligi šampiona. Najvažnije je da budemo zdravi i da pokažemo energiju i odnos kakav smo imali u posljednja tri meča glavne runde. Dobro poznajemo Larvik, njihov sistem igre i cijenimo ono što su ostvarili u Ligi šampiona, naročito u glavnoj rundi, pa vjerujem da ćemo biti na nivou iz posljednja tri meča u glavnoj rundi jer je to put da ostvarimo cilj koji želimo", zaključio je Adžić.

Raspored turnira u Koprivnici

Subota

Budućnost – Krim (16.00)

Podravka – Vardar (18.30)

Nedjelja

Budućnost – Vardar (16.00)

Podravka – Krim (18.30)

Bonus video: