Budućnost mirna, Adžić: Nema panike, mi se pitamo

Budućnost, iznad svega, želi protiv Koma da se vrati na pobjednički put, nakon ne baš sjajnih rezultata u pripremnom periodu, te kiska na startu proljećnog dijela prvenstva
1831 pregleda 0 komentar(a)
Adžić na meču protiv Podgorice u prošlom kolu, Foto: Savo Prelević
Adžić na meču protiv Podgorice u prošlom kolu, Foto: Savo Prelević

Budućnost će posljednja odigrati meč 21. kola Telekom 1. CFL - duel sa Komom pod Goricom zakazan je za nedjelju u 17 časova.

Do tada, “plavi” će znati da li bi im trijumf nad pretposljednjom ekipom na tabeli donio šest, osam ili devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Sutjesku, a sve u zavisnosti od rezultata teškog meča koji Nikšićani danas igraju protiv Iskre.

Ipak, šest, osam ili devet - pod Goricom se (još uvijek) ne opterećuju, iako nisu baš najbolje ušli u proljećnu polusezonu, nakon remija u gostima protiv Podgorice u prošlom kolu.

- Naravno da gledamo tabelu, naravno da pratimo konkurente, ali više od svega - pratimo sebe. Svjesni smo da sve zavisi od nas. Ukoliko mi budemo pravi, ukoliko budemo dali maksimum u svakom meču, rezultati neće izostati, pa ni odbrana prvog mjesta neće doći u pitanje - kazao je defanzivac Vladan Adžić, koji se ove zime vratio u Budućnost nakon tačno godinu (u međuvremenu igrao u korejskom Pohangu i Varaždinu iz Hrvatske).

Budućnost, iznad svega, želi protiv Koma da se vrati na pobjednički put, nakon ne baš sjajnih rezultata u pripremnom periodu, te kiska na startu proljećnog dijela prvenstva.

- Imamo nekoliko novih igrača i sigurno je da treba vremena da se kockice slože. Ipak, vjerujem da ćemo već protiv Koma pokazati kvalitet i ostvariti pobjedu - dodaje Adžić.

U odnosu na meč na “DG areni”, Budućnost će biti kompletnija protiv ekipe koju je oba puta savladala u prvom dijelu sezone (3:1 kući, 3:2 u gostima).

- Ivanović se vraća, i Božović je spreman. To su igrači koji nam puno znače. Takođe, situacija sa povredom Vujačića je mnogo bolja - zaključio je Adžić.

Bonus video: