Budućnost u drugom šeširu

Pored Budućnosti, u drugom šeširu su još i prvaci Austrije (Hipo), Slovenije (Krim) i Španije (Ićako), koji, dakle, ne mogu biti rivali Podgoričanku u ovoj rundi takmičenja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 26.05.2011. 00:19h

Zahvaljujući plasmanu u polufinale Lige šampiona u protekloj sezoni, rukometašice Budućnosti napredovale su na rang listi Evropske rukometne federacije, pa se sada prvak Crne Gore nalazi na petom mjestu. To znači da će Budućnost žrijeb grupa LŠ, koji je na programu 28. juna, dočekati u drugom šeširu, za razliku od prošlogodišnjeg žrijeba kada je bila u trećem šeširu.

Pored Budućnosti, u drugom šeširu su još i prvaci Austrije (Hipo), Slovenije (Krim) i Španije (Ićako), koji, dakle, ne mogu biti rivali Podgoričanki u ovoj rundi takmičenja.

Nosioci žrijeba su prvaci Norveške, Danske, Mađarske i Norveške (Larvik), dok će u trećem šeširu biti šampioni Rusije, Njemačke, Francuske i Hrvatske. Posljednji šešir biće definisan nakon dvije runde kvalifikacija (žrijeb će biti obavljen 27. juna)...

Zahvaljujući trijumfu Larvika u ovogodišnjoj LŠ, Norveška je zauzela prvo mjesto na rang listi ženske LŠ, iz prvog šešira je ispala Austrija, a uskočila Rumunija, a osim Crne Gore, u drugi šešir je napredovala i Španija, dok su u treći šešir nazadovale Njemačka i Rusija.

Naredna Liga šampiona za dame startuje prvom rundom kvalifikacija, od 2. do 4. septembra, druga runda je na programu 17. i 18. istog mjeseca, dok takmičenje u grupnoj fazi počinje 1/2. oktobra, a završava 12/13. novembra...

Bonus video: