Đukić: Ponosan sam na momke, teško je očekivati da Slovenija ode kući

"Ovo su momci koji igraju srcem za Crnu Goru. Trebalo bi da ostanemo zajedno i da se još više zbližimo, jer će nas to činiti boljim", rekao je selektor Đukić
51 pregleda 17 komentar(a)
dragan đukić, Foto: Reuters
dragan đukić, Foto: Reuters
Ažurirano: 15.01.2018. 22:45h

Selektor rukometne reprezentacije Crne Gore Dragan Đukić kazao je da je ponosan na igrače nakon utakmice sa Makedonijom, uprkos porazu 29:28.

"Ponosan sam na moje momke, igrali smo kao da smo u Skoplju, a natjerali smo rivala da idu do krajnjih granica i da mora da uradi bukvalno sve, i na terenu i van njega, da bi nas pobijedio. Čestitke Makedoniji na prolazu u drugu fazu, i na svemu što oni rade za evropski rukomet", rekao je Đukić, koji je posebnu poruku imao za crnogorsku javnost:

"Ovo su momci koji igraju srcem za Crnu Goru. Trebalo bi da ostanemo zajedno i da se još više zbližimo, jer će nas to činiti boljim".

Crna Gora još ima šanse za plasman u drugi krug, ali je potrebna pobjeda nad Slovenijom.

"Biće teško da vratimo ekipu, ali ništa nije završeno. Slovenija je za nas izuzetno težak rival, jer ima igru i odbranu koje nam ne odgovaraju, ima tri brza beka,a i jako se dobro poznajemo. Mogu da obećam da ćemo se boriti i probati da budemo dio spektakla, ali realno - teško je očekivati da Slovenija ide kući. Zašto - zato što ima bolji tim i bolje igrače, i zato što to ne zaslužuje. Mi smo večeras pokazali da smo zasluženo na Evropsko prvenstvo, da kvalifikacije nisu bile bljesak. Meni sada ostaje da pokušam da momke vratim iz ove teške noći", kazao je Đukić.

Bonus video: