Dva dana odmora nakon paklenog rada na Kopaoniku

„Ovo su bile jače pripreme nego prethodnih godina, jer je i pauza bila duža. Željeli smo da ekipa bude još spremnija, a energija djevojaka je bila baš dobra”, istakao je Dragan Adžić
0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: Www.zrkb.me
Rukometašice Budućnosti, Foto: Www.zrkb.me
Ažurirano: 16.08.2014. 16:29h

Nakon 10 dana paklenog rada na Kopaoniku, rukometašice Budućnosti su se vratile u Podgoricu.

Pod nadzorom kondicionog trenera Marka Mraka, „plave” su na srpskoj planini odradile možda i najteže pripreme do sada, ali se niko nije žalio na intenzitet rada...

„Ovo su bile jače pripreme nego prethodnih godina, jer je i pauza bila duža. Željeli smo da ekipa bude još spremnija, a energija djevojaka je bila baš dobra”.

„Imali smo odlične uslove, poslužilo nas je i vrijeme, pa smo odradili sve što je zacrtano”, istakao je trener Budućnosti Dragan Adžić.

Sa ekipom su na pripremama bile i tri igračice iz kadetske reprezentacije - Ema Ramusović, Nina Bulatović i Ljubica Nenezić.

„Suzana Lazović se i dalje oporavlja i radiće individualno do kraja mjeseca, tako da je sa nama bila Ema. Ona ostaje uz ekipu, kao i Nina Bulatović, koja je drugo desno krilo”.

„Ljubica je bila u timu kao treći golman, jer nije bilo Klare Voltering. Ona će nam se priključiti u utorak i nastupiće na turniru u Bukureštu”, zaključio je Adžić.

Podgoričanke će pauzirati danas i sjutra, a potom će dva dana trenirati u „Morači”.

Nakon toga putuju na turnir u glavni grad Rumunije (21. do 24. avgust), gdje će igrati protiv Rostova, za koji nastupa Sonja Barjaktarović (Anđela Bulatović je operisala palac desne ruke), i njemačkog Bitighajma, a potom i za plasman sa jednom od tri ekipe iz druge grupe - CSM Bukureštom, ruskim Astrahanom ili turskom Muratpašom.

Kao što je poznato, na pripreme nisu otputovale bivše juniorke Budućnosti, koje su našle nove klubove - Olivera Vukčević je nova članica Jagodine, Bobana Klikovac je u Debrecinu, a Marija Mugoša je na probi u islandskom Valuru, za koji je nedavno potpisala golmanka Milica Kostić.

Željka Nikolić će do januara ostati u podgoričkom klubu, kako bi se maksimalno oporavila i pronašla novi tim...

Bonus video: