Ferencvaroš rival rukometašica Budućnosti, i Vardar u eliti

FTC je u mađarskom okršaju savladao Erd sa 31:24, pa će igrati u grupi B protiv Budućnosti, danskog Midtjilanda i poljskog MKS Lublina
1 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2013. 18:22h

Dilema u Budimpešti nije bilo, rukometašice Ferencvaroša su opravdale ulogu favorita i obezbijedile plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

FTC je u mađarskom okršaju savladao Erd sa 31:24, pa će igrati u grupi B protiv Budućnosti, danskog Midtjilanda i poljskog MKS Lublina.

Najefikasnija je, po običaju, bila Žužana Tomori sa sedam golova, a za poraženi Erd se jednom u listu strijelaca upisala crnogorska reprezentativka Sara Vukčević.

U grupi D, rival Larviku, Bera Beri i Podravki će, očekivano, biti Vardar. Tim Jovanke Radičević, Andree Klikovac i Ane Đokić je juče ponizio domaći Jomi Salerno (35:16), a danas i francuski Flori (33:25).

U grupi A sa Đerom, Tiringerom i Hipobankom biće rumunska ekipa Baja Mare, koja je u subotu prvo iznenadila Viborg (26:25), a danas pred svojim navijačima oduvala još jedan danski klub, Tim Tvis Holstebro (36:23).

Prije sedam dana je učešće u grupi C, sa Krimom, Mecom i Savehofom, izborio Lajpcig, koji je u finalu kvalifikacionog turnira u Trondhajmu iznenadio domaći Bjasen (27:23).

Bonus video: