Povratak Suzane i Jelene

Suzana Lazović je u drugom poluvremenu igrala u odbrani, dok je Jelena Marković izvodila sedmerce...
127 pregleda 0 komentar(a)
Jelena Marković i Suzana Lazović, Foto: Privatna arhiva
Jelena Marković i Suzana Lazović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 03.11.2011. 18:50h

Rukometašice Budućnosti su tek u nastavku danas u Kokotima slomile otpor vicešampiona Makedonije Žito Prilepa 29:22 (15:15), u utakmici 7. kola Regionalne lige.

Tri dana prije utakmice sa Tiringerom u Ligi šampiona, rukometašice Budućnosti odradile su još jedan meč u Regionalnoj ligi - zbog blizine meča sa Njemicama, ali i snage vicešampiona Makedonije, trener Podgoričanki Dragan Adžić je u jučerašnjem meču odmarao Bojanu Popović, Klaru Voltering, Anu Đokić, Maju Savić, Katarinu i Anđelu Bulatović...

U meču neravnopravnih rivala najvažnija vijest je povratak na parket, nakon duže pauze zbog povreda, Suzane Lazović i Jelene Marković. Suzana je u drugom poluvremenu igrala u odbrani, dok je Jelena izvodila sedmerce...

Što se utakmice tiče, Žito Prilep, u čijim redovima su nastupile i tri crnogorske igračice, Biljana Pavićević, Tamara Stojanović i Danijela Matanović, u prvom poluvremenu je namučio Budućnost, u 9. minutu je, čak, vodio 7:2. Na odmoru je bilo neriješeno, rezultatska neizvjesnost je trajala do 18:18, a onda su domaće rukometašice serijom 6:0 uhvatile zalet za četvrtu pobjedu u u isto toliko mečeva u Regionalnoj ligi.

Žito Prilep je doživio drugi poraz.

Budućnost - Žito Prilep 29:22 (15:15)

Podgorica – Dvorana: ,,Reks“ u Kokotima. Gledalaca: oko 100. Sudije: Ražnatović i Pavićević (Cetinje). Sedmerci: Budućnost 4 (2), Žito Prilep 6 (5). Isključenja: Budućnost 10, Žito Prilep 6 minuta.

Budućnost: Vukčević, Barjaktarović (šest odbrana i sedmerac), Marković 2, Radović 3, Nikolić 1, Cakalie, Cvijić 5, Mehmedović 9, Števin 8, Lazović, Božović 1.

Žito Prilep: Naumovska, Jalomiteanu (13 odbrana i sedmerac), Durlanova, Pavićević 1, Stojanović 1, Mrkić 3, Petkovska 8, Cvetanovska, Šteriova 8, Ilieska 1, Serafimovska, Matanović.

Bonus video: