Roganoviću izmakla premija

"Malo smo, možda, bili i umorni od maratonskog polufinala, ali treba čestitati protivniku, jer su stvarno jaka i dobra ekipa”, kazao je “Vijestima” Roganović
2 komentar(a)
Ažurirano: 30.05.2013. 22:27h

Nakon što mu je zbog gol razlike izmakla titula, Zoranu Roganoviću se ponovo ispriječio El Džeiš na putu i do pehara u katarskom Princ kupu.

Al Kijad, u kojem desni bek crnogorske reprezentacije igra na pozajmici od sredine marta (inače je član švedskog Lunda), u triler finalu je poražen 27:26 (16:13).

Roganović je bio najbolji u porazu svog tima sa osam golova.

“Dobro im je branio golman Bojtler. Malo smo, možda, bili i umorni od maratonskog polufinala, ali treba čestitati protivniku, jer su stvarno jaka i dobra ekipa”, kazao je “Vijestima” Roganović, koji je zbog poraza u finalu propustio priliku da od arapskog kluba uzme i premiju od 5.000 eura.

Al Kijad će pokušati da se domogne trofeja u posljednjem takmičenju u Kataru, Emir kupu…

“Nadam da ćemo opet doći do finala. Bila bi to uspješna sezona za klub koji je osnovan prošlog ljeta. Svi u klubu su zadovoljni učinjenim. O ovom klubu se već puno priča, jer smo igrali dva finala. Siguran sam da je pred njima sjajna budućnost”, dodao je Roganović, koji će se po završetku obaveza u Kataru priključiti reprezentaciji koju očekuju posljednja dva meča u kvalifikacijama za EP, protiv Njemačke i Češke.

Bonus video: