Šampion se namučio, Lovćen moćan u Baru

186 pregleda 1 komentar(a)
RK Partizan, Foto: RK Partizan
RK Partizan, Foto: RK Partizan
Ažurirano: 30.09.2017. 21:24h

Aktuelni šampion Crne Gore u rukometu, Partizan, nije baš najbolje počeo sezonu. Nakon ubjedljivih poraza od belgijskog od belgijskog Ahilesa u kvalifikacijama za EHF kup, Tivćani su se vratili na pobjednički put, ali nisu oduševili protiv Komova.

Savladali su tim iz Andrijevice sa 26:23, uz čak 12 golova dvije godine zaredom najboljeg rukometaša u Crnoj Gori, Đorđa Peruničića.

"Svaki je početak težak, a mi smo se uozbiljili u tih posljednjih desetak minuta i ono što me čini najzadovoljnijim jeste pobjeda. Kao i igra u odbrani u drugom poluvremenu u kojem smo primili deset golova", rekao je šef struke Partizana 1949 Dejan Stjepčević, a prenio Radio Tivat.

Kod gostiju su odskočili Vladan Kastratović sa sedam i Ivan Radičević sa pet pogodaka.

"Na kraju je presudilo iskustvo Partizana u posljednjih pet minuta. Došli smo da se nadigravamo i mislim da možemo biti zadovoljni prikazanim", rekao je desni bek Komova Ivan Radičević.

Za razliku od Partizana, Lovćen je već u 1. kolu pokazao zašto je glavni favorit za titulu. Najveći crnogorski klub se poigravao u Baru i savladao Mornar 7 sa 41:22.

U timu Zorana Abramovića se čak 13 igrača upisalo u listru strijelaca, a prednjačili su Miloš Krivokapić i Danilo Pajović sa šest, te Filip Krivokapić i Draško Kaluđerović sa po pet golova.

Kod Barana je najbolji bio Luka Bujić sa osam.

Tačku na 1. kolo stavljaju Jedinstvo i Mojkovac sjutra veče (19 sati) u Bijelom Polju.

Partizan 1949 – Komovi 26:23 (14:13)

Tivat - Dvorana: „Župa“ u Tivtu. Gledalaca: oko 150. Sudije: Ražnjatović, Pavićević.

Partizan 1949: Sinđić, Pleskonjić, Božović, Samardžić, Peruničić 12, Prišić 2, Jokanović, Blečić 1, Knežević, Drakulović 3, Leković 1, Radulović 2, Međedović, Drakulović, Kaluđerović 5.

Komovi: Lalović, Babović, Novović, Račić, N. Kastratović 2, Bakić 3, Elezović, Filipović, V. Kastratović 7, A. Kastratović, Radičević 6, Marković 3, Marjanović 2.

Bonus video: