Simić osam mjeseci na hlađenju

Goran Simić suspendovan je na osam mjeseci zato što je na utakmici Mornar - Rudar vrijeđao sudije i pokušavao da se obračuna sa njima.
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2011. 22:06h

Goran Simić, pomoćnik u stručnom štabu sada već bivšeg selektora rukometne reprezentacije Miodraga-Miška Popovića, suspendovan je na osam mjeseci zato što je na utakmici Mornar - Rudar vrijeđao sudije i pokušavao da se obračuna sa njima.

„Kažnjava se Goran Simić, trener Mornara, zabranom vršenja dužnosti u trajanju od osam mjeseci, zbog diskvalifikacije u 59. minutu na prvenstvenoj utakmici Mornar - Rudar, odigranoj 20. marta 2011. zato što je vrijeđao sudiju Novicu Mitrovića, kao i pokušao da se obračuna sa sudijom Miljanom Vešovićem, hvatajući ga za dres”, piše u obrazloženju direktora rukometnih liga Mijata Šestovića.

Osim Simića, tromjesečnom suspenzijom kažnjen je i sportski direktor Savo Nikezić, koji je „vrijeđao i na nesportski način prigovarao sudiji Miljanu Vešoviću”.

Kazne teku od 23. marta. Mornar će u kasu saveza morati da uplati 1.000 eura, ili će im se odbiti od depozita.

Krivica Simića i Nikezića, koju su prijavili arbitri i kontrolor Gojko Vučković, potvrđena je i pregledavanjem video snimka.

Mojkovac u Nikšiću

Mojkovac je u srijedu protiv Lovćena propustio prvu šansu da obezbijedi titulu prvaka Crne Gore. Tim Branislava Zeljkovića će u subotu u Nikšiću imati priliku da se primakne snu - ukoliko savladaju Sutjesku, Igoru Bogavcu i drugovima bi bila neophodna samo još jedna pobjeda.

Kiks lidera čeka Lovćen, koji na svom terenu igra sa Rudarom. Obje utakmice počinju u 18 časova.

Bonus video: