Stevan Vujović u Veclaru

337 pregleda 0 komentar(a)
Stevan Vujović, Foto: Beta AP
Stevan Vujović, Foto: Beta AP
Ažurirano: 29.05.2015. 12:36h

Ivano Balić je juče objavio ono što su svi znali - ide u penziju. Zadatak da ga odmijeni u Veclaru će pasti na leđa Stevana Vujovića - crnogorski internacionalac je danas potpisao dvogodišnji ugovor sa bundesligašem, u kojem će igrati sa sugrađaninom i nekadašnjim saigračem iz Lovćena, Vladanom Lipovinom.

"Čast mi je što ću igrati u Bundesligi i što ću u Veclaru na poziciji srednjeg beka zamijeniti Ivana Balića. Hvala mojim menadžerima što su mi omogućili igranje u Bundesligi, to mi je bila velika želja", kazao je Vujović u izjavi dostavljenoj agenciji MINA.

U paketu sa 25-godišnjim Cetinjaninom, Veclar je doveo i njegovog vršnjaka Žoaoa Feraza, koji će na poziciji desnog beka biti konkurencija Lipovini.

Feraz je do sada igrao za portugalskog šampiona Porto, gdje mu je trener Ljubomir Obradović, čovjek koji je Vujovića otpisao iz crnogorske reprezentacije...

Na sajtu Veclara je o doskorašnjem igraču francuske Seleste pričao generalni direktor kluba, Bjern Zajp.

"Stevan je veoma ambiciozan rukometaš, koji odlično razumije igru i prijetnja je za protivničke golmane. Prioritet je da na poziciji lijevog beka pomogne Kristijanu Bliznacu i Štefenom Fetu u odbrani i napadu", rekao je Zajp, koji se osvrnuo i na Feraza. - Presrećni smo što je Žoao došao, sa mladim Lipovinom će biti odličan tandem na poziciji desnog beka.

Vujović je karijeru počeo u cetinjskom Cepelinu, a igrao je još u Lovćenu, Crvenoj zvezdi, Vardaru, španskoj Antekeri, katarskoj Armiji i francuskoj Selesti.

Bonus video: