Ulaznice za Đer 40 eura!

Iz kluba je saopšteno da će dio ulaznica biće podijeljen “varvarima”, i to u njihovim prostorijama.
0 komentar(a)
Budućnost Larvik, Foto: Vesko Belojević
Budućnost Larvik, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.04.2012. 22:27h

Prvi put od 22. aprila 2000. godine i famoznog prvog meča polufinala sa austrijskom Hipobankom (28:28), štampaće se karte za utakmicu rukometašica Budućnosti u Ligi šampiona u “Morači”, objavljeno je danas na sajtu podgoričkog kluba.

Ovo je iznuđen potez uprave Budućnosti, imajući u vidu da uslove i pravila organizacije finala diktira Evropska rukometna federacija, koja za ovakve mečeve ne poznaje kategoriju “slobodnog ulaza”.

Prije 12 godina cijena ulaznice bila je jednu njemačku marku, zbog čega se u “Morači” na početku meča našlo tek nešto oko hiljadu navijača. Kada je meč počeo, kapije dvorane su širom otvorene, ali ni naknadni pozivi preko televizije i radija nijesu uticali da dvorana ne bude poluprazna.

Kako je objavljeno na klupskom sajtu, cijena ulaznice za revanš finala Lige šampiona sa mađarskim Đerom je 40 eura! Suvišno je i pomisliti kako bi izgledala “Morača” ako cijena karte zaista ostane takva, ali je teško povjerovati da će tako i biti…

Istu cijenu platiće i navijači Budućnosti za prvi meč u Vespremu. Tu, valjda, i leži objašnjenje cijene karata u revanšu…

Iz kluba je saopšteno da će dio ulaznica biće podijeljen “varvarima”, i to u njihovim prostorijama.

Do preostalih ulaznica, stoji na sajtu, za duel u Podgorici moguće je doći na dva načina i to:

- Trebovanjem kod ŽRK Budućnost nakon praznika počev od 3. maja, po cijeni od 40 eura. Ove ulaznice se mogu preuzeti u prostorijama ŽRK Budućnost, svakog radnog dana od 9 do 15 časova.

- Preuzimanjem ulaznice za neki od sektora 1-2, 2-3, 3-4,7-8 i 9-10 na šalterima SC ''Morača'' od 10. do 13. maja. Za preuzimanje ulaznice potrebna je lična karta, a moguće je preuzeti jednu ulaznicu.

Shodno Pravilniku Lige šampiona, ŽRK Budućnost je u obavezi da obezbijedi 10 odsto mjesta u dvorani za gostujuće navijače.

“ŽRK Budućnost se zahvaljuje svim svojim vjernim navijačima u nadi da će imati razumjevanje za ovakav način organizacije utakmice zbog striktnih pravila oko organizacije utakmice finala, kada mnoge stvari u organizaciji nijesu u rukama ŽRK Budućnost”, navodi se u saopštenju podgoričkog kluba.

Bonus video: