Đoković: Borio sam se da preživim i molio da se brzo oporavim

"Bilo je očito da obojica imamo probleme. Na kraju trećeg seta sam se osjećao nešto bolje. Do tada sam se borio da preživim i molio se da se što prije oporavim", rekao je Đoković
62 pregleda 15 komentar(a)
đoković, Foto: Reuters
đoković, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.08.2018. 22:12h

Novak Đoković je prebrodio težak dan u Njujorku, u svakom pogledu.

I on i Martin Fučovič, njegov rival u prvom kolu US Opena, borili su se protiv velike vrućine i vlažnosti vazduha, igrali tenis u uslovima na ivici regularnosti, a na kraju je srpski teniser bio bolji - 3:1 i plasirao se u drugo kolo.

"Bilo je očito da obojica imamo probleme. Na kraju trećeg seta sam se osjećao nešto bolje. Do tada sam se borio da preživim i molio se da se što prije oporavim", rekao je Đoković.

Pauza od deset minuta između trećeg i četvrtog seta koja je uvedena upravo zbog ekstremnih vremenskih uslova potpuno je oporavila Đokovića, koji je otkrio kako su on i Fučovič proveli vrijeme u svlačionicama...

"Bilo je smiješno, jer samo Marton i ja bili u ledenoj kupki jedan do drugoga. Bile su dvije kupke, sjedjeli smo goli u njima. Bio je sjajan osjećaj. Boriš se sa igračem dva i po sata, a onda uđeš u svlačionicu, a meč još nije završen, i odjednom ste goli u ledenoj kupki. Izuzetan osjećaj, moram da priznam", rekao je Đoković.

Bonus video: