Jadran slavio u Splitu

Novljani su vodili od samog početka meča, a prednost je dostizala i četiri gola razlike (8:4, 9:5), tako da pobjeda ekipe sa Škvera nijednog momenta nije dolazila u pitanje
87 pregleda 0 komentar(a)
Jadran, Foto: Zoran Đurić
Jadran, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 10.12.2011. 19:58h

Jadran je protiv POŠK-a u Splitu ostvario očekivanu pobjedu u duelu posljednjeg kola ligaškog dijjela regionalne lige.

Novljani su vodili od samog početka meča, a prednost je dostizala i četiri gola razlike (8:4, 9:5), tako da pobjeda ekipe sa Škvera nijednog momenta nije dolazila u pitanje.

Utakmicu u Splitu je obilježila ne baš dinamična igra, ali je je viđeno dosta golova, a šansu da provedu više minuta u bazenu dobili su i mlađi igrači u timu Jadrana.

Ekipi Ivice Tucaka ovaj meč je poslužio i za uigravanje za predstojeće bitnije mečeve, prije svega za revanš finala Kupa sa Budvom, koji se igra u Herceg Novom 18. decembra. Budva u tom duelu brani minimalnu pobjedu iz prve utakmice.

Jadran u srijedu takođe na svom bazenu igra i meč četvrtog kola D grupe Evrolige, a u goste dolazi najveća sila na Starom kontinentu - italijanski Pro Reko.

POŠK – Jadran 12:14 ( 2:3, 3:5, 3:3, 4:3) Split - Bazen na Pljudu. Gledalaca: 100. Sudije: D. Adžić, Abramović (Kotor). Igrač više: POŠK 10(3), Jadran 11(4). Peterci: POŠK 1(1).

POŠK: Jelovina (šest odbrana), Lupić 2, Prižmić 1, Ćikeš, Buha 1, Matutinović 5, Sarić, Maraš 1, Jaić 1, Šerbl 1, Knežević, Franičević, Bujas, Travnikar.

Jadran: Šćepanović (osam odbrana), Sekulić 2, Sarić, Tešanović, Vidović, Latinović, Baničević, Gojković 3, Premuš 1, Subotić 3, Beltrame, Tomašević 2, Kandić, Krizman 3.

Bonus video: