Saša Mišić upitan za EP?

"Već nekoliko dana sam na terapijama u Leskovcu. Uradiću sve da se oporavim kako bih mogao da budem preko ljeta u konkurenciji za reprezentaciju", rekao je Mišić
73 pregleda 0 komentar(a)
Saša Mišić, Foto: Vesko Belojević
Saša Mišić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 03.06.2014. 22:24h

Centar Saša Mišić napustio je pripreme vaterpolo reprezentacije i otišao na terapije u Leskovac zbog povrede ramena koja ga muči od prošlog ljeta.

Robusni sidraš koji je s Crnom Gorom osvojio srebrnu medalju na na Evropskom prvenstvu prošle godine u Barseloni je tako riješio da pokuša da se oporavi poznatim receptom jer se i lani, kada je zadobio istu povredu, terapijama izliječio u Srbiji i spreman dočekao veliko takmičenje u srcu Katalonije.

"Već nekoliko dana sam na terapijama u Leskovcu. Uradiću sve da se oporavim kako bih mogao da budem preko ljeta u konkurenciji za reprezentaciju. Povreda svakako nije bezazlena, vučem je od ljetos, potom i kroz klupsku sezonu, ali vjerujem u doktora u Leskovcu i nadam se da ću se brzo priključiti pripremama", rekao je Mišić.

Rizik da se propusti reprezentativno ljeto svakako postoji, jer su povrede ramena po prirodi jako opasne. Ipak, Mišić u ovom trenutku ne želi da razmišlja o mogućnosti da ne zaigra za "ajkule" na finalnom turniru Svjetske lige i Evropskom prvenstvu.

"Ostaću još dva-tri dana u Leskovcu. Želim da budem s ekipom u Mariboru, jer je tamo baza čitavih priprema ovog ljeta. Ne želim ni da pomislim na to da možda neću igrati ovog ljeta, jer imam veliku želju da budem dio reprezentacije. Ako budem u stanju i, naravno, u planovima selektora Ranka Perovića, igraću svako takmičenje", dodao je Mišić koji je i dalje član mađarskog Debrecina.

Bonus video: