Muškarac priveden u Zagrebu: Skinuo masku, čuvar ga izbacio iz radnje, vratio se s bombom

HINA prenosi da je u petak popodne taj 37-godišnjak došao u radnju gdje je "na odjeljenju svježih proizvoda ničim izazvan skinuo zaštitnu masku, stvarajući kod kupaca negativnu pažnju i osjećaj strahovanja zbog nepoštovanja epidemioloških mjera"

5124 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Zagrebačka policija je privela muškarca koji je u radnji u centru Zagreba skinuo sanitarnu masku i zbog toga se posvađao s čuvarom prijeteći mu, a kada ga je čuvar izbacio, nasilnik se u radnju vratio s bombom.

HINA prenosi da je u petak popodne taj 37-godišnjak došao u radnju gdje je "na odjeljenju svježih proizvoda ničim izazvan skinuo zaštitnu masku, stvarajući kod kupaca negativnu pažnju i osjećaj strahovanja zbog nepoštovanja epidemioloških mjera".

Kad ga je čuvar radnje upozorio da stavi masku, taj čovjek je pokušao da isprovocira fizički sukob, pritom vrijeđajući čuvara i prijeteći mu da će ga povrijediti, saopštila je policija.

Čuvar ga je udaljio iz trgovine i obavijestio policiju, ali se taj čovjek ubrzo vratio u radnju i prišao čuvaru ponovno mu prijeteći i držeći ruku ispod jakne.

Kada ga je čuvar fizički svladao, i oborio na pod, otkotrljala se ručna bomba koju je taj čovjek imao.

On je uz prijavu tužilaštvu završio u policijskom pritvoru, a terete ga za napad na čuvara radnje i nedozvoljeno posjedovanje eksplozivnog materijala.

Bonus video: