reagovanje borivoja đukanovića, šarićevog advokata

"Belivuk i Miljković nikada nisu koristili Šarićevu vilu, niti ih on poznaje"

"Takođe, činjenica je da su od strane nadležnih organa Republike Srbije, mom klijentu unazad više godina, nezakonito oduzete sve nekretnine koje je posjedovao, i prešle u njeno vlasništvo, od kojih je dio i prodat ,o čemu su mediji iz Crne Gore kao i regiona, više puta izvještavali"

11089 pregleda 10 komentar(a)
Šarić, Foto: Screenshot/Youtube
Šarić, Foto: Screenshot/Youtube

Neosporiva je činjenica da Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje.

Ovo je saopštio Borivoje Đukanović, advokat Darka Šarića, a povodom iskaza pripadnika grupe Veljka Belivuka, Bojana Hrvatina, u kojem navodi da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića.

Reagovanje prenosimo u cjelosti:

"Predmetno saopštenje sa stanovišta istine ima izričito karakter najgrublje insinuacije, i to u najgorem etimološkom aspektu (zlobna izmišljotina, podmetanje, i dr)

Naime, neosporiva je činjenica da navedena lica Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje.

Takođe, činjenica je da su od strane nadležnih organa Republike Srbije, mom klijentu unazad više godina, nezakonito oduzete sve nekretnine koje je posjedovao, i prešle u njeno vlasništvo, od kojih je dio i prodat ,o čemu su mediji iz Crne Gore kao i regiona, više puta izvještavali.

Neistinitost predmetne informacije lako je provjerljiva pretragom zvaničnog sajta Uprave za nekretnine Republike Srbije, što je jedini način da se istinito utvrdi, ko je uknjižen kao vlasnik navedene nepokretnosti.

Nakon toga, jasno će biti svima, da je predmetna informacija još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina, tj.brutalnih neistina.

Ovakvi i slični isprazni senzacionalistički tekstovi, predstavljaju istovremeno neskriveni, u kontinuitetu više godina medijski grubi atak na Darka Šarića, stigmatizujući istovremeno i njegovu porodicu", navodi se u reagovanju.

Preporučujemo za Vas