Vučić: Srbija je u opasnosti, najgori lopovi bi da se vrate na vlast

"Prijete nam jer smo poštenjem, radom i trudom uspeli da nadoknadimo sve ono što su krali i pljaćkali i uspjeli da vratimo Srbiji nadu", rekao je Vučić
17 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 24.01.2017. 12:22h

Premijer i lider SNS Aleksandar Vučić rekao je danas da se nad Srbijom nadvila velika opasnost jer oni koji su je godinama razarali žele da se vrate na vlast i poručio da ih se ne plaši i da će ih pobijediti ponovo.

Vučić je u obraćanju građanima u Inđiji, gdje je prisustvovao otvoranju novog pogona kompanije IGB automativ, rekao da su državom prije samo nekoliko godina upravljali tajkuni i "najgori lopovi", a da ti isti sada žele da se vrate na vlast, drže pridike.

"Prijete nam jer smo poštenjem, radom i trudom uspeli da nadoknadimo sve ono što su krali i pljaćkali i uspjeli da vratimo Srbiji nadu", rekao je Vučić.

RTS piše da je Vučić dodao i da bi oni koji su "razarali zemlju godinama i decenijama, uništavali industriju u Inđiji, Vojvodini i Srbiji", danas ponovo da se vrate na vlast.

"Moja poruka za njih, ali i za vas - nijesmo ih se nimalo uplašli, mogu da viču, da izmišljaju, da izvlače neistine, borićemo se ne za sebe kao što su se oni borili samo za sebe, već za zemlju, našu djecu, za našu budućnost, a vi se spremite - uskoro krećemo pobijedićemo ih ponovo", istakao je Vučić.

Bonus video: