PRIPADNIK SEKTE I ZALUĐENIK ZA OKULTIZAM

Austrija: Momak ubio djevojku i pojeo neke njene organe

On je rekao da se o načinima za izvršenje zločina informisao na internetu, kao i da su ga najviše zanimale pravne posljedice zbog ubistva
6 komentar(a)
Nož, Foto: Shutterstock
Nož, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.02.2019. 00:53h

Slučaj ubistva djevojke iz BiH u Austriji počinjenog u oktobru prošle godine je riješen priznanjem njenog momka da je to učinio u okviru okultnog rituala.

Kako prenosi Dnevni avaz, Mirelu Batanović (20) je ubio, a njeno tijelo raskomadao i pojedine djelove pojeo njen sedam godina stariji momak Aleksandar, porijeklom Rus.

Osumnjičeni je u istrazi detaljno opisao kako je ubio djevojku i rekao da je sve isplanirao. On je rekao da se o načinima za izvršenje zločina informisao na internetu, kao i da su ga najviše zanimale pravne posljedice zbog ubistva. 

Potom je sa 50 uboda nožem ubio Mirelu, potom raskomadao njeno tijelo, a pojedine djelove i pojeo, što je i obdukcija potvrdila. 

Austrijska televizija ORF je tokom istrage navela da razlog ubistva nije ljubomora, nego okultni ritual.

Iako je ubica na početku policijskog saslušanja izjavio da je morao da ubije Mirelu jer ga je prevarila, ORF je naveo da to ipak nije istina, već da je on pripadnik sekte i zaluđenik okultizmom.