Završena obdukcija, uzrok smri Ejmi Vajnhaus i dalje nepoznat

" Policija je ispitala mjesto (smrti) i nije našla ništa sumnjivo" rekla je Šeron Daf.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.07.2011. 14:51h

Završena je obdukcija ijtela Ejmi Vajnhaus, ali će uzrok smrti do daljeg ostati nepoznat!

Kako je "Miror" objavio na svom sajtu, pred tribunalom za sudsku medicinu u Londonu održano je dvominutno ročište na kojem je patolog Šeron Daf podnijela izvještaj da je obdukcija završena i da su uzeti uzorci za toksikološke i mikroskopske analize.

" Policija je ispitala mjesto (smrti) i nije našla ništa sumnjivo" rekla je Šeron Daf.

Porodici Ejmi Vajnhaus je potom dozvoljeno da preuzme tijelo radi sahrane.

Sljedeće ročište pred tribunalom za sudsku medicinu zakazano je za tek 26. oktobar.

Sama u krevetu

PR Ejmi Vajnhaus Kris Gudman konačno je progovorio, otkrivajući da je Ejmi umrla sama u krevetu i da ju je pronašao njen tjelohranitelj.

"Osim tjelohranitelja koji je bio angažovan da brine o njoj, Ejmi je bila sama u kući u vrijeme smrti", kazao je Gudman tabloidu The Sun. Pjevačica je tjelohranitelju navodno rekla da ide da spava, a kada je on, nakon nekoliko sati, otišao da je probudi, nije disala. "Odmah je pozvao Hitnu pomoć. Bio je u šoku! U ovoj fazi niko ne zna kako je umrla. Jedino što znamo je da je umrla sama u svom krevetu", kazao je Gudman. Nije pronađena droga u kući

Novi detalji policijske istrage pokazuju da je Ejmi bila mrtva nekoliko sati prije nego je došla hitna pomoć.S obzirom da se godinama borila sa zavisnošću, odmah su se pojavile sumnje da je pjevačica umrla nakon konzumacije smrtonosnog koktela droga.

Međutim, od tih navoda se sada odustalo.

Neimenovani izvor tvrdi da u njenom domu nisu pronađene prazne boce ili droga.

Uništen nervni sistemEjmino zdravlje je bilo veoma narušeno i redovno je imala napade zbog kojih je često bila po bolnicama, a njen nervni sistem je bio uništen.

U više navrata je bila na odvikavanju, a Kris priznaje da se u posljednje vrijeme sa zavisnošću borila intenzivnije nego ranije, ali da je generalno bila dobro.Posljednji put je na ljekarskom pregledu bila u petak, samo dan prije smrti, kada je njeno zdravstveno stanje ocijenjeno kao dobro.

Ejmina porodica je izdala saopšenje u kome stoji da su "slomljeni" njenim preranim odlaskom, te da se spremaju za sahranu koja će biti održana čim se obavi obdukcija.

Galerija

Bonus video: