Stros Kanov saradnik orgijao sa dječacima u Marakešu?

"Dejli mjel" se poziva na tvrdnje Luka Ferija, bivšeg ministra u francuskoj vladi, koji je nedavno u jednom televizijskom intervjuu otkrio čime sve bavio Lang.
0 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2011. 17:06h

Žak Lang, bivši francuski ministar kulture i prosvjete i jedan od najbližih saradnika bivšeg direktora MMF-a Dominika Stros-Kana, seksualno se iživljavao nad maloljetnim dječacima, prenosi britanski "Dejli mejl".

Prema tvrdnjama lista, Lang je u jednom ljetovalištu u Maroku učestvovao u orgijama čije su žrtve bila djeca.

"Dejli mjel" se poziva na tvrdnje Luka Ferija, bivšeg ministra u francuskoj vladi, koji je nedavno u jednom televizijskom intervjuu otkrio čime sve bavio Lang.

Prema njegovim riječima, bliski saradnik Dominika Stros-Kana koji takođe optužen za bludne radnje, orgijao je sa dječacima u marokanskom ljetovalištu u Marakešu, u kome inače bivši direktor MMF-a ima kuću.

Međutim, ovaj događaj je čuvan kao svojevrsna javna tajna, budući da su, prema Ferijevim riječima, svi članovi vlade znali čime se Lang bavio, premda je marokanska policija izvršila raciju i zatekla ga na djelu.

Upitan da li ima dokaze za ovu tvrdnju Feri je izjavio da posjeduje izjave državnog vrha Francuske koji je, kako kaže, otvoreno diskutovao o Langovim orgijama.

Sam Lang, međutim, nije želio da komentariše tvrdnje bivšeg kolege, naglašavajući da će "tužiti svakog ko se usudi da ukalja njegovu časti i ugled".

Ovo inače nije prvi put da se francuski političari suočavaju sa optužbama za pedofiliju. Podsjećanja radi, Frederik Miteran, bratanac bivšeg francuskog predsjednika Fransoa Miterana, priznao je da je imao seks sa maloljetnim dječacima na Tajlandu.

On se, inače, u autobiografskoj knjizi objavljenoj 2005. godine hvalio kako uživa u seksu sa dječacima, na šta su mu globalisti aplaudirali, diveći se njegovoj "iskrenosti."

Međutim, pod udar javnosti dospio je kada je stao na stranu Romana Polanskog, koga Sjedinjene Države terete da se iživljavao nad trinaestogodišnjom djevojčicom.

Bonus video: