Holandija se pretvara u narkodržavu: Ubistvo Virsuma kao likvidacije za vrijeme Eskobara

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

stevokokot

19-09-2019 20:10h
ocete da nas pretecete...e nece moci

Toni2

20-09-2019 02:04h
Čitam o ovome i po nekim stranim portalima. Dobar dio Evrope muku muči sa organizovanim kriminalom. Kao da se nisu dobro spremili za otvaranje granica i prijem bivših komunističkih zemalja u Uniju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: