Stiven Asanti ima 350 kilograma, izbacili ga iz bolnice u kojoj se liječio

U bolnici je trebao ostati sve dok njegova težina ne bi pala na 247 kilograma. Nakon toga je trebao ići na operaciju želuca
392 pregleda 6 komentar(a)
Stiven Asanti, Foto: Screenshot(YouTube)
Stiven Asanti, Foto: Screenshot(YouTube)
Ažurirano: 12.10.2015. 07:24h

Stiven Asanti (33) iz američkog grada Krenstona koji je težak 350 kilograma, izbačen je iz bolnice u kojoj je izgubio devet kilograma, piše Dejli mejl.

On tvrdi da je žrtva bolničkog osoblja i da su ga izbacili jer je pokušao naručiti picu. No pojavio se video u kojem Stiven vrijeđa i zlostavlja medicinsku sestru te se ruga poreskim obveznicima koji su plaćali njegovo liječenje.

Stiven je, rekli su u bolnici, izbačen jer je kršio pravila.

U bolnici je trebao ostati sve dok njegova težina ne bi pala na 247 kilograma. Nakon toga je trebao ići na operaciju želuca.

No video iz 2012. godine koji je objavljen na Jutjubu pokazuje da Steven baš i nije žrtva, piše Dejli mejl.

Na snimku viče i doziva medicinsku sestru, koju je maltretirao i dozivao više puta. U drugom videu se ruga poreskim obveznicima koji su mu omogućili liječenje.

Nakon što su ga nedavno izbacili iz bolnice Rod Ajlend, po Stevena je došao njegov otac Stiven Veile u uspio ga smjestiti u svoj SUV.

Rekao je da sina ne može da vrati kući jer će se vratiti starim navikama prejedanja. Pokušava pronaći rješenje za svog s kojim sada nema kuda, piše Dejli mejl.

Bonus video: