reagovanje

Deripaska: SAD umjesto da se nosi sa novim izazovima nastavlja sa ovom apsurdnom predstavom

"Vrijeme je da priznamo ono što je očigledno: Tramp je pobijedio, naravno nije to uradio sam. Pomogao mu je vašingtonski establišment, koji je toliko naljutio biračko tijelo da su bili spremni da glasaju za svakoga novog"

8010 pregleda 5 komentar(a)
Deripska, Foto: Volnoe Delo
Deripska, Foto: Volnoe Delo

Ruski oligarh Oleg Deripaska oglasio se povodom upada FBI agenata u njegovu vilu u Vašingtonu i kazao da gledajući sve što se dešava u Americi, ne može a da se ne načudi američkom establišmentu, koji uporno promoviše mit o navodnom miješanju Rusa u Predsjedničke izbore u SAD 2016. godine.

"Vrijeme je da priznamo ono što je očigledno: Tramp je pobijedio, naravno nije to uradio sam. Pomogao mu je vašingtonski establišment, koji je toliko naljutio biračko tijelo da su bili spremni da glasaju za svakoga novog. I nastavljaju sa ponavljanjem iste stare priče i danas umjesto da se suoče sa istinom da je američki dug već skoro 30 triliona dolara, dešava se to da će se Kina (silom ili polu-dobrovoljno) ponovo ujediniti sa Tajvanom, stvarajući Tihi okean dijelom kineske vodene teritorije", kazao je Deripaska.

Ističe da je primjena nuklearne tehnologije u mirnodopske svrhe u Sjedinjenim Državama je izgubljena.

"Što znači da će nastaviti da sagorijevaju ugalj i gas, zagađujući životnu sredinu. Evropa, takođe, ne želi više da se smrzava ove zime zbog horor priča iz NATO-a koje govore kako Rusi dolaze. Umjesto da se nose sa ovim novim izazovima, oni nastavljaju sa ovom apsurdnom predstavom", kazao je Deripaska.

Povezani članci

19. Oktobar 2021.

Agenti FBI upali u vilu Olega Deripaske

Preporučujemo za Vas