Direktor FBI: Nema miješanja u istragu o ruskom uticaju

Dok Tramp i njegovi politički savjetnici višestruko pokušavali da navedu javnost da posumnja u sposobnost bivšeg direktora Milera i njegovih pomoćnika, Rej kaže da nema takvih nedoumica
2 komentar(a)
Kristofer Rej, Foto: Reuters
Kristofer Rej, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.09.2017. 19:05h

Direktor FBI Kristofer Rej rekao je da nije osjetio nikakvo miješanje u aktulenu istragu o ulozi Rusije u američkim predsjedničkim izborima 2016. godine.

Obrativši se prvi put otkad je došao na poziciju direktora FBI, Rej je publici na Samitu za obavještajne poslove i državnu bezbjednost rekao da ima povjerenja u to da će specijalni savjetnik u istrazi Robert Miler otkriti da li je predsjednik SAD Donald Tramp imao veze sa Rusima tokom svoje kampanje, prenosi Tanjug.

"Imam ogromno poštovanje prema bivšem direktoru Mileru, sa kojim sam gotovo svakodnevno radio ranih 2000-ih godina. On je itekako posvećen toj istrazi," dodao je Rej.

Dok Tramp i njegovi politički savjetnici višestruko pokušavali da navedu javnost da posumnja u sposobnost Milera i njegovih pomoćnika, Rej kaže da nema takvih nedoumica, prenosi Politiko.