SAD: Muškarac dok je vozio pokazao srednji prst drugom vozaču, on mu potom ubio suprugu

Zejn Džons je vozio svoju suprugu, Paolu Njunez, u njihovu noćnu smjenu u Fort Vortu, kada se drugi automobil zamalo zabio u njihov miniven

32622 pregleda 10 komentar(a)
Zejn Džons i njegova supruga Paola Njunez, Foto: Printscreen YouTube
Zejn Džons i njegova supruga Paola Njunez, Foto: Printscreen YouTube

Tridesetsedmogodišnja žena upucana je u Fort Vortu, u Teksasu, nakon što je njen muž pokazao drugom vozaču srednji prst, prenosi Vašington post.

Zejn Džons je vozio svoju suprugu, Paolu Njunez, u njihovu noćnu smjenu u Fort Vortu, kada se drugi automobil zamalo zabio u njihov miniven.

Nunjez je mrzjela kada bi Džons bio ljut za volanom, ali je on instinktivno podigao srednji prst ka drugom vozaču.

Vozač je izvukao pištolj i ispalio nekoliko hitaca u kombi, saopštila je policijska uprava Hurst. Jedan metak pogodio je Njunez u glavu na suvozačevom sjedištu, a 37-godišnjakina je preminula nekoliko sati kasnije u bolnici, saopštila je policija.

Policija sada traga za osobom koja je pucala iz malog automobila tamne boje. Džons poziva svjedoke da progovore.

"Kada pročitate prvobitni izveštaj da je 37-godišnja žena ubijena, zvuči loše“, rekao je Džons za Vašington post.

"Ali to nije bila bilo koja 37-godišnja žena. Ovo je bila Paola Njunez. Ovo je ljubav mog života", emotivan je bio Džons.

Džons i Njunez su se upoznali preko Fejsbuka i 2022. su se vjenčali.

Oni su bili blizu završetka svoje 20-minutne vožnje ka poslu kada je drugi vozač, koji je išao oko 90 milja na sat, počeo da ga prati, rekao je Džons za NBC 5.

Džons je prešao u desnu traku prije nego što je vozač zamalo udario u njegov automobi. Džons je podigao srednji prst i, kada je pogledao ulijevo, pomislio je da mu drugi vozač takođe pokazuje istu stvar.

Tada je Džons shvatio da je vozač uperio pištolj kojim je pucao kroz zadnji dio minivana. Drugi metak je pogodio Džonsovo šoferšajbnu prije nego što je vozač odjurio. Džons je stao i rekao Njunez da pozove hitnu, ali kada ona nije odgovorila, Džons je vidio da je upucana.

Pozvao je 911, a nakon što su službe hitne pomoći stigle, Džons je pomogao da se Nunjez, koja je disala, ali nije reagovala, podigne iz kombija.

Džons je rekao Njunez da je voli i da će biti dobro jer je ubačena u kola hitne pomoći, ali je ona umrla oko 2:15 ujutru.

"Imao sam godinu i po dana braka sa ovom ženom“, rekao je Džons. "Trideset, 40 ne bi bilo dovoljno, čovječe. Ali godinu i po dana - to je tragedija."

Bonus video: