Pogledajte: Djevojčica pala sa žičare, ali su je srećom uhvatili

Djevojčica je u stabilnom stanju i bez ozbiljnih povreda prebačena u bolnicu, a potom helikopterom u klinički centar u Olbaniju, saopštili su zvaničnici
1 komentar(a)
Djevojčica, žičara, Foto: Screenshot (YouTube)
Djevojčica, žičara, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 26.06.2017. 08:58h

Djevojčica koja se vozila žičarom u zabavnom parku u SAD ispala je iz korpe i pala sa 7,6 metara visine, ali su prisutni građani uspjeli na vrijeme da je uhvate.

Žičara je prethodno zaustavljena jer je 14-godišnja djevojčica visila iz korpe, a nju su prihvatili Metju Hauard (47) i njegova 21-godišnja ćerka.

Neimenovana djevojčica vozila se s mlađim bratom, koji je plakao i dozivao pomoć pošto je ona nekako skliznula iz korpe i ostala da visi držeći se za korpu.

Hauard, koji je pušten kući uprkos lakšoj povredi leđa, stao je s ćerkom Lien Vinčel ispod djevojčice i hrabrio je da skoči, obećavajući joj da će je uhvatiti i da neće dozvoliti da padne.

Djevojčica je u stabilnom stanju i bez ozbiljnih povreda prebačena u bolnicu, a potom helikopterom u klinički centar u Olbaniju, saopštili su zvaničnici.

Uprava zabavnog parka u saveznoj državi Njujork, oko 90 kilometara od grada Olbanija, saopštila je da je žičara bila ispravna, ali da je njen rad obustavjen dok se ne obavi detaljna provjera.

Bonus video: