Market.ba, najinovativniji internet oglasnik u regionu

Market.ba je postao najnapredniji i najinovativniji internet oglasnik u regiji. Mogućnost stvaranja oglasne društvene mreže bh. oglasnik čini jedinstvenim u svijetu
116 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 03.01.2014. 14:50h

Najstariji bosanskohercegovački internet oglasnik Market.ba, koji je postao i velika društvena mreža, doživio je veliko osvježenje s novim dizajnom i desetinama naprednih opcija. Market.ba je postao najnapredniji i najinovativniji internet oglasnik u Bosni i Hercegovini, ali i regionu.

Mogućnost stvaranja oglasne društvene mreže bh. oglasnik čini jedinstvenim u svijetu.

Market.ba kao zasebna stranica s oglasima nastao je 2006. godine, a prvi oglasi objavljivani su još od 2004. godine u sklopu informativnog portala “Sarajevo-x.com” čiji je tada Market.ba bio sastavni dio.

“Pri kreiranju novog Marketa oslanjali smo se na dvije okosnice - sigurnost i inovativnost, a istraživali smo isključivo potrebe korisnika. Prateći i najnovije trendove društvenih mreža došli smo do idealnog rješenja za internet oglasnik budućnosti - Market.ba napraviti kao oglasnu društvenu mrežu, čime dobijamo inovativnost i aktuelnost s posebnim akcentom na sigurnosti i povezivanju između prodavača i kupaca”, saopšteno je iz Marketa.ba.

Ovaj internet oglasnik danas ima 120.000 registrovanih korisnika i jedan je od najposjećenijih oglasnika u Bosni i Hercegovini.

“Novi Market razvijan je tačno godinu dana. Sve je napravljeno po najnovijim svjetskim standardima. Naš cilj je bio da korisnici dobiju nešto novo i drugačije, a mislili smo uvijek i na to da korisnicima štedimo vrijeme. Jednostavnim opcijama praćenja pretraga, korisnika, trgovina ili oglasa i inovativnim sistemom notifikacija i komunikacije korisnicima znatno olakšavamo i skraćujemo vrijeme potrebno da prodaju ili kupe nešto što ih zanima”, istaknuto je u saopštenju.

Neke od važnijih prednosti novog Marketa su kreiranje "news feeda" pomoću kojeg korisnici mogu pratiti samo one pretrage, korisnike, trgovine ili oglase koji ih zanimaju. Tu su i inteligentna pretraga, live konverzacije, napredni sistem notifikacija i još mnogo naprednih opcija.

Bonus video: