Potraga za Nikšićaninom osumnjičenim za silovanje

"Na graničnim prelazima smo pojačali kontrolu i vjerujemo da ćemo ga brzo locirati i lišiti slobode“, kazali su „Vijestima“ nezvanično iz policije

29544 pregleda 127 reakcija 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Nikšićka policija od 2. avgusta traga za tridesetšestogodišnjim Nikšićaninom zbog sumnje da je silovao dvadesetdvogodišnju sugrađanku kojoj je tom prilikom nanio i povrede po tijelu.

„Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne mjere i radnje u cilju lociranja i lišenja slobode osumnjičenog lica za krivično djelo silovanje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava“, navodi se u odgovoru Uprave policije.

Kako je „Vijestima“ rečeno, policija je u stalnom kontaktu sa žrtvom i njenom porodicom, a za osumnjičenim intenzivno tragaju kako na teritoriji grada, tako i na širem području opštine.

„Raspisali smo potjernicu za njim, na graničnim prelazima smo pojačali kontrolu i vjerujemo da ćemo ga brzo locirati i lišiti slobode“, kazali su „Vijestima“ nezvanično iz policije.

Bonus video: