Budva: Uhapšen Nebojša Braković, osumnjičen da je zapalio dva kafića, određen mu pritvor od 30 dana

Više od 20 službenika budvanske policije blokiralo je naselje Velji Vinogradi, kada je započela pretraga terena i potjera za Brakovićem i njegovim saučesnikom

18736 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Shuttrestock
Foto: Shuttrestock
Ažurirano: 19.11.2020. 14:06h

Budvanska policija uhapsila je Podgoričanina Nebojšu Brakovića (30) za koga se sumnja da je preksinoć u Mainskoj ulici bacio molotovljev koktel i zapalio dva ugostiteljska objekta, Maja SS i Ivangrad.

Nakon što je oko 22 časa, kada je gradu bio policijski čas prijavljeno da gore dva kafića, organizovana je velika akcija potjere za počiniocima.

Više od 20 službenika budvanske policije blokiralo je naselje Velji Vinogradi, kada je započela pretraga terena i potjera za Brakovićem i njegovim saučesnikom.

Policajci su uspjeli nakon sat i po potjere da uhvate Podgoričanina kome su stavljene lisice, dok se za saučesnikom traga.

Kako je Vijestima rečeno Braković je višestruki povratnik u vršenju najtežih krivičnoh djela, odgovarao je za pokušaj ubistva, eksplozije, nedozvoljeno držanje oružja... ima i nekoliko godina robije. On važi za bezbjednosno interesantnu osobu.

Njemu se osim krivičnog djela izazivanja požara, stavlja i na teret kršenje mjera NKT- a.

Određen mu pritvor od 30 dana

Sudija za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiro Pavićević odredio je pritvor do 30 dana Podgoričaninu Nebojši Brakoviću(30) koji se sumnjiči da je preksinoć u Budvi zapalio dva ugostiteljska lokala.

To je Vijestima potvrđeno.

Braković je upućen u spuški Istražni zatvor.

Bonus video: