Uhapšen Lazović, osumnjičen da je dio grupe koja je krijumčarila kokain na brodu"Florida"

"M.L. se potražuje međunarodnom potjernicom NCB INTERPOL-a Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, radi privođenja ovog lica Specijalnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije"

39811 pregleda 43 reakcija 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Budvanin Mario Lazović (42) uhapšen je juče u Srbiji zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

On se sumnjiči da je imao konkretnu ulogu i bio član organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila 840 kilograma kokaina na brodu “Florida”

On je uhapšen po Interpolovoj potjernici.

"Juče, 20.novembra je, kroz višemjesečnu zajedničku akciju ciljanog traganja, službenika Odsjeka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju u Sektoru kriminalističke policije i Odsjeka za ciljane potrage MUP-a Republike Srbije, u Srbiji locirano i lišeno slobode međunarodno traženo lice M.L. (42) iz Budve, drzavljanin Crne Gore. M.L. se potražuje međunarodnom potjernicom NCB INTERPOL-a Podgorica koja je raspisana na osnovu naredbe Višeg suda u Podgorici, radi privođenja ovog lica Specijalnom državnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije. On se sumnjiči da je imao konkretnu ulogu i bio član organizovane kriminalne grupe koja je krijumčarila 840 kilograma opojne droge kokain na brodu “Florida”", saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Bonus video: