Barović pušten da se brani sa slobode

Više aktuelnih i bivših funkcionera Morskog dobra privedeno je i saslušano zbog sumnje da su učetvovali u nezakonitostima činjenim u zoni morskog dobra

11835 pregleda 13 komentar(a)
Barović, Foto: Vuk Lajović
Barović, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 17.02.2021. 14:19h

Bivši direktor Javnog preduzeća Morsko dobro (JPMD), Rajko Barović pušten je da se brani sa slobode, nakon što je danas saslušan u Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj.

U zgradu SDT trenutno je nekadašnji visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Tičić kome je prethodno uručen poziv za saslušanje.

U zgradi SDT trenutno je i Rajko Mihović.

Više aktuelnih i bivših funkcionera Morskog dobra privedeno je i saslušano zbog sumnje da su učetvovali u nezakonitostima činjenim u zoni morskog dobra.

Lisice na ruke juče su stavljene direktoru JPMD i šefu budvanskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Predragu Jelušiću.

Prije njega, specijalni tužioci saslušali su i Bora Lazovića, nekadašnjeg čelnika budvanskog DPS-a i bivšeg člana Upravnog odbora Morskog dobra, kao i Selima Resulbegović aktuelnog člana Upravnog odbora i člana Predsjedništva Socijaldemokrata.

Bonus video: