Krivična prijava zbog rušenja mosta u Rožajama

Prijava je podnijeta po nalogu Osnovnog džavnog tužilaštva u Rožajama, zbog krivičnog djela - teška djela protiv opšte sigurnosti

15787 pregleda 292 reakcija 8 komentar(a)
Most "Veliki Ibarac", Foto: Jadrankla Ćetković
Most "Veliki Ibarac", Foto: Jadrankla Ćetković

Rožajska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv više pravnih i odgovornih lica zbog rušenja mosta u naselju Ibarac 24. decembra, kada su povrijeđena tri radnika.

Prijava je podnijeta po nalogu Osnovnog džavnog tužilaštva u Rožajama, a osumnjičeni se terete za krivično djelo - teška djela protiv opšte sigurnosti.

"Vijestima" je iz ODT Rožaje odgovoreno da je prijava podnijeta protiv: "E.A. i P." DOO DSD P., odgovornog lica u pravnom licu R.H. i glavnog i ogovornog inženjera J.S.; AD "G.N. i L.I." P., odgovornog lica V.R. i glavnog i odgovornog inženjera P.N.; "V - I" DOO S. DSD P., odgovornog lica T.J. i neposrednog rukovodioca radova G.H. i "A.C." BP, i odgovornog lica B.I.

"Nakon preduzetih neophodnih radnji, pribavljanja dokaza i završenih vještačenja Osnovno državno tužilaštvo u Rožajama dalo je nalog Upravi Policije – Odjeljenje bezbjednosti Rožaje da podnese krivičnu prijavu protiv četiri pravna lica i četiri odgovorna lica u njima, protiv dva glavna i odgovorna inženjera i jednog neposrednog rukovodioca radova", saopšteno je ranije iz ODT Rožaje.

Bonus video: