Budva: Uhapšena jedna osoba, pronađeno 34 pvc pakovanja marihuane

"Policija je po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršila pretres stana D.O. gdje je pronađeno 27 pvc pakovanja sa sadržajem pomenute opojne droge, jedna ručno pravljena cigareta marihuane - tzv. „džoint“, kao i pribor za pakovanje opojne droge", piše u saopštenju

5713 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Budvanska policija je sinoć uhapsila D.O. (26) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako su kazali, zbog narušavanja javnog reda i mira, doveli su D.O. u službene prostorije Centra bezbjednosti Budva i prilikom pregleda pronašli sedam pvc pakovanja sa sadržajem opojne droge marihuana.

"Policija je po naredbi Višeg suda u Podgorici izvršila pretres stana D.O. gdje je pronađeno 27 pvc pakovanja sa sadržajem pomenute opojne droge, jedna ručno pravljena cigareta marihuane - tzv. „džoint“, kao i pribor za pakovanje opojne droge", piše u saopštenju.

Dodaju da je obaviješten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu D.O. lišen slobode i da će danas uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu.

Bonus video: