Bivši pomoćnik direktora Uprave policije

Lazović saslušan u SDT-u

Iz SDT-a su "Vijestima" nezvanično rekli da je Lazović saslušan prije nego je predmet objedinjen sa prijavom koju je podnio državni sekretar u MUP-u Rade Milošević

32879 pregleda 88 reakcija 28 komentar(a)
Lazović, Foto: Savo Prelević
Lazović, Foto: Savo Prelević

Bivši pomoćnik direktora Uprave policije Zoran Lazović saslušan je u Specijalnom državnom tužilaštvu u sklopu istrage o ukidanju zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, rečeno je "Vijestima" nezvanično iz SDT-a.

Iz tog tužilaštva "Vijestima" su nezvanično rekli da je Lazović saslušan prije nego je predmet objedinjen sa prijavom koju je podnio državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Rade Milošević.

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić podnio je 17. septembra krivičnu prijavu protiv Lazovića, zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije.

Iz Prave su tada kazali da je prijava podnijeta zbog Lazovićevih navoda od 28. januara ove godine, kada je, kao pomoćnik direktora UP za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije, na konferenciji za medije izjavio da nema potrebe da se strahuje od prisustva srpskih državljana Belivuka i Miljkovića u Crnoj Gori.

Preporučujemo za Vas