Kuzman kaže da se osjeća ugroženo

Fizioterapeut vrijeđan nakon teksta o nelegalnim maserima u Vijestima, slučaj prijavio policiji

9734 pregleda 17 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Profimedia
Ilustracija, Foto: Profimedia

Poznati ulcinjski fizioterapeut Srđan Kuzman doživio je neprijatnost nakon teksta “Masaža na crno i(ili) paravan za prostituciju”, objavljenom u nedjeljnom broju Vijesti, kada mu je istog dana u popodnevnim satima preko instagrama, sugrađanin H.G. uputio poruku “Pi..a ti mater, ku..o jedna bezobrazna”.

Kuzman je slučaj prijavio policiji i inspektorima i kazao da se nakon te poruke osjeća ugroženo.

On je kao licencirani fizioterapeut, ali i kao dugogodišnji civilni aktivista, bio sagovornik “Vijesti” na temu nelegalnog pružanja maserskih usluga na većini ulcinjskih kupališta. Kuzman je kazao da gotovo da nema kupališta ili hotela u Ulcinju, koji ne pružaju tu vrstu usluge i ustvrdio da su to u stvari, većinom paravani za prostituciju.

”To je i potpuno logično kada se pogledaju astronomske cijene tih usluga. Za masažu čokoladom, koja se adekvatno može obaviti samo u SPA centrima, što znaju i laici, treba izdvojiti 55 eura. To je za pet eura više nego što košta jedan cijeli dan u Igalu sa spavanjem, doručkom, ručkom i večerom i tri ili pet masaža, koje usput, obavljaju iskusni profesionalci. Treba li tu nešto dodati”, naveo je, između ostalog Kuzman u tekstu.

Povezani članci

28. Avgust 2022.

Masaža na crno i(li) paravan za prostituciju

Kuzman je “Vijestima” kazao da je doživio traumu i da je odmah, nakon što mu je stigla poruka, prekinuo posao i otkazao sve zakazane termine.

”Ovo u svom gradu još nijesam doživio... Ne osjećam se dobro”, kazao je Kuzman.

- Za relaks masažu od pola sata - 35 eura, za sat - 65 eura, za masaži miks - 100 eura, elektrostimulacija mišića od 20 do 40 eura, masaža čokoladom 55 eura...

To, između ostalog, stoji na reklamnom panou jednog ulcinjskog kupališta na Velikoj plaži, uprkos tome što Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom nije predvidjelo objekte ili lokacije za pružanje fizioterapeutskih i maserskih usluga na gradskim plažama.

”Na svim kupalištima u opštini Ulcinj nijesu predviđene lokacije za pružanje usluga masiranja, već se iste obavljaju bez dozvole i odobrenja”, stoji u odgovoru PR službe JP na pitanja “Vijesti”.

Bonus video: