Više tužilaštvo utvrđuje dešavanja na meču Petrovac – Jezero

Iz Uprave policije saopšteno da službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju mjere i radnje na identifikaciji osoba

9206 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, povodom objavljenih tekstova u medijima sa video zapisima, nastalim na fudbalskoj utakmici 29. oktobra između FK Petrovac i FK Jezero, se izjasnilo da se u radnjama osoba sa video zapisa ne stiču elementi bića krivičnog djela iz njihove nadležnosti, saopšteno je iz Uprave policije.

Navode da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva nakon dobijenih saznanja o tom događaju upoznali državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru.

"Policijski službenici su sa svim upoznali državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da se preduzmu mjere i radnje na identifikaciji osoba i da se od njega prikupe obavještenja na okolnosti događaja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva preduzimaju mjere i radnje na identifikaciji osoba i da će o svim preduzetim radnjama javnost biti blagovremeno obavještena.

Bonus video: