Ukradenim autom i bez dokumenata, stigli u BiH

Navodi se da su na putničkom automobilu vidljiva oštećenja na prednjim i zadnjim suvozačevim vratima, a navedene osobe kod sebe nisu imale identifikaciona dokumenta, niti dokumenta o vozilu

9888 pregleda 2 komentar(a)
Jedan od graničnih prelaza sa BiH (arhiva/ilustracija), Foto: Boris Pejović
Jedan od graničnih prelaza sa BiH (arhiva/ilustracija), Foto: Boris Pejović

Pripadnici Policijske stanice Gacko u Bosni i Hercegovini, pronašli su u tom gradu automobil koji je, kako je saopšteno, ukraden u Crnoj Gori.

U saopštenju iz Policijske uprave Trebinje objašnjava se da je riječ o automobilu “sitroen C3”, u kojem su se u trenutku kontrole nalazile dvije osobe - H. L. iz Alžira i T. L. iz Maroka.

Navodi se da su na putničkom automobilu vidljiva oštećenja na prednjim i zadnjim suvozačevim vratima, a navedene osobe kod sebe nisu imale identifikaciona dokumenta, niti dokumenta o vozilu.

”Na osnovu registarskih oznaka, a preko Zajedničkog centra za policijsku saradnju Trebinje policijski službenici su dobili podatke da je zaustavljeni putnički automobil ukraden u Republici Crnoj Gori. Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju naredio je da se lica H.L. i T.L. liše slobode, a putnički auotmobil da se privremeno oduzme i deponuje na parking prostoru Policijske stanice Gacko. Rad na dokumentovanju krivičnog djela ‘Oštećenje i oduzmanje tuđe stvari’ nastavljaju policijski službenici Policijske uprave Trebinje”, navedeno je u saopštenju.

Iz te policijske stanice nije objašnjeno kako su državljani Alžira i Maroka bez identifikacionih dokumenata i ukradenim vozilom prešli granicu između Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Bonus video: