Uhapšen Bujković: Osumnjičen za učešće u tuči u hotelu u Porto Montenegru

"Vijestima" je potvrđeno da je Krsto Bujković priveden kotorskom tužiocu, koji mu je nakon ispitivanja, odredio 72-časovno zadržavanje

28226 pregleda 15 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Tivatska policija po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru uhapsila je sinoć biznismena Krsta Bujkovića iz Tivta, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuči koja se juče dogodila u jednom elitnom hotelu u Porto Montenegru.

Osim njega policija je uhapsila i Vasilija Bujkovića, ali je on nakon ispitivanja u tužilaštvu, pušten na slobodu.

Bujkovići su se navodno potukli sa hotelskim obezbjeđenjem.

"Vijestima" je potvrđeno da je Bujković priveden dežurnom kotorskom tužiocu, koji mu je nakon ispitivanja, odredio zadržavanje.

On će sjutra biti saslušan kod sudije za istragu kotorskog suda Špira Pavićevića.

ODT Kotor je potvrdilo da je Bujković uhapšen, te da mu se na teret stavlja krivično djelo "nasilničko ponašanje".

"Vezano za vaša pitanja, obavještavam vas da su povodom navedenog događaja po nalogu državnog tužioca lišeni slobode K. B. i V. B., zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom K. B. odredio zadržavanje", piše u odgovoru ODT-a Kotor.

Policija po nalogu tužioca prikuplja sve podatke i obavještenja o ovom događaju u jednom od najelitnijih hotela u Crnoj Gori, ali i motiv tuče.

Sa hotelskog video-nadzora uzeti su snimci.

Prema nezvaničnim informacijama, svađa je počela na parkingu hotela gdje obezbjeđenje navodno nije dozvolilo Bujkovićima da se parkiraju na dio koji nije predviđen za tu namjenu.

Bonus video: