Bujkoviće terete za nasilničko ponašanje

Istraga o tuči u elitnom hotelu u Porto Montenegru

17065 pregleda 10 komentar(a)
Tužilaštvo u Kotoru (arhiva/ilustracija), Foto: Savo Prelevic
Tužilaštvo u Kotoru (arhiva/ilustracija), Foto: Savo Prelevic

Tivatska policija uhapsila je preksinoć biznismena Krsta Bujkovića iz Tivta, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuči u jednom elitnom hotelu u Porto Montenegru.

To je učinjeno po nalogu dežurnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

Osim njega, slobode je tada lišen i Vasilije Bujković, ali je on nakon ispitivanja u tužilaštvu, pušten na slobodu.

Bujkovići su se navodno potukli sa hotelskim obezbjeđenjem.

”Vijestima” je potvrđeno da je Krsto Bujković priveden dežurnom kotorskom tužiocu, koji mu je nakon ispitivanja, odredio zadržavanje.

On će danas biti saslušan kod sudije za istragu kotorskog suda Špira Pavićevića.

Iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru potvrdili su da je Bujković uhapšen i da se tereti da je počinio krivično djelo - nasilničko ponašanje.

”Obavještavam vas da su povodom navedenog događaja po nalogu državnog tužioca lišeni slobode K. B. i V. B., zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje. Nakon saslušanja državni tužilac je osumnjičenom K. B. odredio zadržavanje”, piše u odgovoru ODT-a Kotor.

Policija po nalogu tužioca prikuplja sve podatke i obavještenja o ovom događaju u jednom od najelitnijih hotela u Crnoj Gori, ali i motiv tuče.

Sa hotelskog video-nadzora uzeti su snimci.

Prema nezvaničnim informacijama, svađa je počela na parkingu hotela gdje obezbjeđenje navodno nije dozvolilo Bujkovićima da se parkiraju na dio koji nije predviđen za tu namjenu.

Bonus video: