U Sutomoru zbog marihuane uhapšen Podgoričanin

"Kod K.G. pregledom vozila pronađeno je 62,6 grama biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, dok je pretresom stana i drugih prostorija koje ova osoba koristi u Podgorici pronađeno još 10,3 grama ove materije, kao i vaga za precizno mjerenje"

8676 pregleda 4 komentar(a)
Pronađena marihuana i vaga za precizno mjerenje, Foto: Uprava policije
Pronađena marihuana i vaga za precizno mjerenje, Foto: Uprava policije

Policija u Sutomoru uhapsila je K.G. iz Podgorice nakon što je kod njega pronašla marihunu.

"Policijski službenici Regionlnog centra bezbjednosti 'Jug' su u Sutomoru kontrolisali vozilo kojim je upravljao K.G. iz Podgorice, a pregledom vozila pronađeno je 62,6 grama biljne materije zelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana", navodi Uprava policije u saopštenju.

Kako UP dalje navodi, po nalogu tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršen je i pretres stana i drugih prostorija koje ova osoba koristi u Podgorici, te je pronađeno još 10,3 grama ove materije, kao i vaga za precizno mjerenje.

marihuana
foto: Uprava policije

"K.G. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i danas će biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uz krivičnu prijavu, na dalju nadležnost", zaključuje UP u saopštenju.

Bonus video: