U Tivtu oduzeto preko kilogram marihuane, podnijeta krivična prijava

Protiv D.D. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga

8166 pregleda 2 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Protiv D.D. (32) iz Risna podnijeta je krivična prijava, nakon što je policija kod njega pronašla tri pakovanja marihuane i jedno pakovanje hašiša, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

"Prilikom kontrolisanja D.D. policijski službenici su pronašli su tri pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 12,1 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga hašiš mase 1,2 grama", navodi se u saopštenju UP.

Policija je, dodaje se, iz njegove garaže, od njega oduzela jedan kilogram marihuane, kao i određenu količinu novca i jedan manevarski metak.

"Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv D.D. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", kazali su iz UP.

Bonus video: