Kontrolom vozača i vozila pronađeno skoro 40 grama marihuane u Baru, podnijeta krivična prijava

Kako su kazali iz Uprave policije, policija je kod Lj.M. pronašla pvc pakovanje sa sadržajem biljne zelene materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana mase 37,3 grama

5566 pregleda 63 reakcija 3 komentar(a)
Pronađena droga u Baru, Foto: Uprava policije
Pronađena droga u Baru, Foto: Uprava policije

Policija u Baru će podnijeti krivičnu prijavu protiv LJ.M. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

"Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Bar su, u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje narkotika, a preduzimajući planske aktivnosti, kontrolisali vozilo ulcinjskih registarskih oznaka kojim je upravljao Lj.M.", navodi se u saopštenju

Kako su kazali iz Uprave policije, tom prilikom policija je pronašla pvc pakovanje sa sadržajem biljne zelene materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana mase 37,3 grama.

""On će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost", saopšteno je.

U saopštenju se navodi da je barska policija u posljednjih sedam dana u nekoliko odvojenih akcija zaplijenila različite vrste opojnih droga i podnijela sedam prekršajnih prijava.

Bonus video: